Våra produkter

Binea är en ledande leverantörer av webbaserade affärslösningar, med mångårig erfarenhet av integration med olika affärssystem och möjliggjort olika omnikanals lösningar för e-handlare och butiker.

 • Binea mPOS

  Med vår lösning får du en marknadsledande POS och enhetlig handelsplattform som låter dig genomföra transaktioner från en traditionell kassa, en mobil enhet eller en surfplatta.

  All data överförs automatiskt med realtidsuppdateringar till den bakomliggande programvaran i molnet.

  I vårt system kan du enkelt hitta detaljerade analyser med intelligenta förslag och uppdateringar om föreslagna åtgärder.

  Läs mer →
 • Binea Order Systems

  Binea Order Systems är vår egenbyggda plattform som är byggd för både B2B och B2C försäljning med många artiklar (300 000 artiklar eller mer).

  Ordersystemet stödjer integration till flera olika affärssystem och kassasystem. Det finns även stöd för användade av flera prislistor och språkval.

  Systemet har idag ett eget välutvecklat API med stöd för t.ex Order, kunder, Produkter, Lager, Direktprisupplag, Klarna och Faktura.

  Attributen på kund och produkt är helt dynamiska och sätter inga begränsningar.

  Läs mer →
 • Binea Ecommerce Systems

  Vi har integrerat med flera av marknadens mest använda affärsystem och kassasystem. Vi har realtids synkning av artikelinformation, lagerstatus, kunder och ordrar mellan e-butik och systemet.

  Våra sidor utvecklas med modern teknik som följer med i utvecklingen.
  Vi använder oss utav Säkra betalsätt i e-butiken - betalning med kort, faktura, direktbank och konto

  Läs mer →
 • Binea Purchase Order

  I inköpsystemet planeras kommande inköp under olika säsonger. Systemet hanterar inköp mot budget, valuta och frakt. Här ta du även ta ut rapporter kommande inköp Inköpen kan spridas över de butikerna som ni avser att köpa in varorna till.

  Stöd att maila order/beställning till leverantören, Ordern kan ha flera statusar. Att frisläppa en order låter dig enkelt, snabbt och effektivt läsa in och uppdatera stora mängder artiklar till ditt affärsystem / kassasystem.

  Läs mer →
 • Binea Reports

  Binea reports är en av marknades främsta rapportssytem. Systemet samlar in information i realtid. Man kan ta ut rapporter och grupper dem per butik, leverantör, varumärken och period m.m. Export av rapport t..ex Excel.

  ex på nägra av rapporterna i systemet, Försäljning, Försäljning (utökad), Försäljning / budget, Försäljning / budget(utökad) , Resultatrapport, Lagerrapport, Lager (utökad), Frekvens, Frekvens(utökad)

 • Binea Plantation

  Affärssystemet stödjer prognos, skörd (lager), plocklistor och orderhantering, fakturering med integration Jeeves. Systemet har kundregister, artikelregister och prislistor.
  Detta är ett affärssystem som byggdes 2013 för att hantera produktionen för Spisa smaker.

 • Binea Gift Card

  Med BINEA GiftCard kan du sälja, ladda och makulera presentkort i butik. Numera stöd för att slå ihop och skriva ut rapporter. Det finnes också en terminal för saldoförfrågan kan placeras ute i butik och låter slutkund kontrollera status på sitt presentkort på egen hand. Lösningen går att integrera med resursbank.

  BINEA GiftCard togs fram 2014 för Kungsmässan som används ännu idag för att underlätta presentkortshanteringen.

Hur kan vi hjälpa dig?